Laumi

Mic incident la un releu (foto). Cer sfat.

2 posts in this topic

Salutare tuturor si multumesc comunitatii si liderilor ei pentru amabilitatea constanta cu care ne ajuta. It's added value to Volvo. A fantastic community.

Sambata seara am venit de la Constanta la Bucuresti pe A2 si trecand peste un les am simtit ca atins un pic. La cativa km am simtit ca se aude ceva. Mai tarziu am vazut ca s-a agatat acest releu si a fost desprins. N-am acces acum la VIDA sa-l identific. Cand am pornit a doua zi s-a vazut acea frumoasa iconita galbena cu semnul de motor. Dupa cam 10 minute de mers insa s-a stins. Am racordat inapoi releul in mufa dar am inca un fir rupt. Iconita de la motor ar avea legatura cu acest fir? In al doilea rand, pentru reparatie ce sa caut? (Sau se repara?) Poze mai bune n-am putut face din pozitia culcat sub masina. Ceea ce se vede e in zona rotii stanga fata.

Multumesc.

20170122_104007.jpg

20170122_104038.jpg

Edited by Laumi
Detaliere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rezolvat super rapid, pus pe direct ...ceea ce am aflat si eu ca e .... (ta daaah) sonda lambda. λ . Prea simplu. Un electrician (si un service) au luat 100 de ron pentru lipire. Ora de munca, deranjul, sculele. Daca era vara... o faceam pe rampa in curte. Dar, iarna nu-i ca vara.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now