• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Midnight Caller

Ion si Maria

8 posts in this topic

Ion si Maria fac nunta. Ion mare smecher, Maria - inocenta si prostuta.

În noaptea nuntii, Ion îsi da bracinarii jos. Maria (dupa cum ziceam, inocenta):

- Ce-i aia?

- Pai Marie, numa io am asa ceva, nime' pe lume nu mai are!

Peste câteva zile:

- Ioane, l-am vazut pe Gheorghe la cosit când s-o dus dupa tufa si si-o dat izmenele jos. Sa stii ca are si el!

- Apai fa Marie, Gheorghe-i cel mai bun preten al meu, io aveam doua . . . si i-am dat si lui una.

- Prost mai esti ma! Da' de ce nu ti-ai oprit-o tie pe aia mare?

Nunta mare intr-un sat de munte. Tot satul sarbatoreste inclusiv Ion studentul, viitorul intelectual al satului, inclusiv Maria o fata tinara dar urita, handicapata si cam strimba. Toate fetele mari si mici din sat roiau pe linga Ion. Nunta e in toi. De atita atentie Ion se imbata putin mai mult. Maria prinde momentul si-l atrage pe Ion in sura.

Dupa lungi insistente desi ii era scarba, Ion se decide si fac dragoste. In timpul actului Maria intreaba:

- Nu-i asa ioane ca am si eu ceva frumos in mine ?

- Da ai, dar.... Imediat o scot !!!!!

Ion ÅŸi Măria grădinari...se treziră de dimineaÅ£ă să plece la târg să prindă loc la tarabă. ÃŽncarca cu varză ÅŸi castraveÅ£i căruÅ£a ÅŸi pleacă.

Pe drum Maria:

-Ioane opreste un pic caruta, da-te jos si vino de ma pupa ca nu mai pot ! Opreste Ion se da jos o pupa pe Maria ...si plecara iar la drum. Dupa 10 minute Maria:

-Ioane ,opreste caruta da-te jos si vino de ma pupa ca nu mai pot!... Marie da' esti nebuna! Nu mai prindem targul.

-Hai repede Ioane, acu, acu, ca nu mai pot! Se da ion jos si iar o pupa pe Maria.

Dupa vreo 10 minute maria incepe:

-Ah Ioaneee, ah, opreste caruta si vino repede si ma pupa ca nu mai pot!

Ion enervat:

-Auzi fa Marie...da-te jos de pe castraveti si urca-te pe varza .

Ion si Maria se duc la o petrecere... Dupa o vreme, deja ametiti, se duc in fan si fac dragoste salbatic, dupa care Maria zice:

- Ioane, daca-i baiat cum o sa-i zicem?!?...

- David Copperfield, raspunde Ion scotandu-si tacticos prezervativul...

/--------------------------------------------------------------

In sfarsit, Ion o prinde si o violeaza pe Maria...

Maria:

- Ajutooooor!....

Ion:

- Taci, fa... ca pot si singur!...

/--------------------------------------------------------------

Ion vine de la padure, si-o surprinde in casa pe Maria cu Gheorghe facand sex.

- Ma, Marie, tie nu ti-e rusine? Eu muncesc ca prostul si iti aduc de toate, si iti fac pe plac. Tu, Marie, tu ma faci de rusine. Si tu, Gheorghe, ma, Gheorghe, macar opreste-te cand vorbesc eu! ;D

Ion si Maria fac nunta. Ion mare smecher, Maria - inocenta si prostuta. ÃŽn noaptea nuntii, Ion îsi da bracinarii jos.

Maria (dupa cum ziceam, inocenta) :

- Ce-i aia?

- Pai Marie, numa io am asa ceva, nime' pe lume nu mai are.

Peste câteva zile: Maria:

- Ioane, l-am vazut pe Gheorghe la cosit când s-o dus dupa tufa si si-o dat izmenele jos. Sa stii ca are si el!

- Apai fa Marie, Gheorghe-i cel mai bun preten al meu, io aveam doua... si i-am dat si lui una.

- Prost mai esti ma! Da' de ce nu ti-ai oprit-o tie pa aia mare?

Ion si Maria stateau in parc seara si priveau la stele. Maria ii zice lui Ion:

- Ioane, cind ne vom casatori, o sa avem doi copii, un baiat si o fata...

- Dar de unde stii, tu Marie, ai citit in stele?

- Oooo, nu Ioane, copiii sunt la tara, ii creste parintii mei........

Ion si Maria s-au logodit si stateau in poiana la o vorba. Ion ii zice :

- Marie, stii eu sunt mai credincios si, stii tu, noi nu.... iar sa nu avem discutii mai tirziu, te rog sa spui sincer, esti ficioara?

- Ooooo, nu Ioane, is berbec...