• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest ozzy_69

Ambreiaj

5 posts in this topic

Doar ce m-am intors de la tara si am si eu o mica problema...aseara, dupa cateva beri reci, am chinuit-o putin la demaraje. La un moment dat a inceput sa miroasa a ferodou. Clar de la ambreiaj. E cazul sa ma ingrijorez, mai ales ca v-am spus ca e cu softul modificat? Multam anticipat!

Nu. Am testat-o si ieri si pare in regula. Oare sa fie normal daca am fortat-o, sa miroasa a incins? Stiam ca nu-s ca daciile, ca ambreiajul este autoreglabil.

Daca si patina, exista o explicatie. Uita-te la motor in dreptul pompei de inalta presiune. Daca ai scurgeri de ulei in zona aceea trebuie schimbat O-ringul de la pompa. Am citit un review facut de volvo in care spun ca uleiul care il scapa pe la O-ring se poate scurge in ansamblul ambreiajului. Eu am avut aceasta problema (imi patina ambreiajul) si a fost din cauza uleiului scurs de la O-ring. L-am schimbat si e ok acuma. Costa 8 RON O-ringul.