• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
ironman

A dat sa moara motorul (cred) stand pe loc

7 posts in this topic

Salutare,

Azi am patit o chestie in premiera. Stand pe loc, intr-o coloana, cu schimbatorul in D si frana apasata, de nicaieri asa, s-a zguduit dintr-o data masina, am auzit un sunet din acela ca si cum moare motorul, si tot brusc si-a revenit, si s-a comportat normal dupa aceea, cat am mai mers, cativa kilometri. M-am speriat groaznic avand in vedere istoricul cutiei. Totul a durat cam o secunda, doua, n-am avut timp sa ma uit la turometru (era la 800 cand m-am dezmeticit) sau la altceva prin bord. Erori in bord nu sunt. 

Aveti vreo idee despre ce s-ar fi putut intampla?

Am facut o diagnoza azi (nu cu Vida-Dice, ca n-am gasit), si un test drive cu un pilot de curse (si chiar a fost ca la raliu, inca sunt alb la fata). Concluzia e ca totul se prezinta bine, masina merge ok, cutia raspunde cum trebuie cand trebuie, erori nu sunt, iar acea scuturatura ar fi putut fi de la o valva care nu a... facut ce trebuia sa faca, cum si cand trebuia sa faca... n-am inteles exact exprimarea. Speram sa nu se mai intample :)

Ce iubesc eu topicurile astea cu monolog :D

Poi daca nu raspunde nimeni, revin eu cu updateuri:)

Daca era o problema cunoscuta sigur gaseai raspunsul . 

Asa m-am gandit si eu. Tot speram sa zica cineva de EGR, filtru aer, etc etc, chestii mai mici... dar n-a fost sa fie 

Dacă era din EGR sau din ce vrei tu altceva nu se zguduia toată masina .

Mai mult ca sigur din cutie a fost .

Sent from my SM-G935F using Tapatalk