• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
NicolasDo

Probleme alternator XC60

2 posts in this topic

Mergând prin oraș, s-a aprins martorul DTSC, apoi șocuri în mers, am rămas fără servodirecție apoi nu s-a mai turat motorul și a venit crăciunul: bordul plin de beculețe... Am ajuns la un service cu diagnoză pe laptop și mi-au spus că nu mai încarcă alternatorul. Au ei un reparator de alternatoare la Câmpina care îl va face ca nou. După ce i-a schimbat statorul, l-a pus pe mașină: la fel - după un sfert de oră nu mai încărca. M-am interesat și la alte service și mi-au spus că trebuie musai alternator nou original Bosch cu seria 0121715079, că altfel se strică computerul. Am comandat la o firmă din Iași alternator Bosch identic cu al meu și acum aștept să vină din Germania. Credeți că ar trebiu să mai consult și alt service sau e suficient să schimb alternatorul?

Salut,

Am întâmpinat si eu aceeași problema, cu n erori apărute deodată, blocarea servodirecției si toate cele menționate de tine.

Dupa ce i-ai schimbat alternatorul s-a rezolvat problema la tine?

multumesc frumos.