• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Raducu Radu

Parere s60 2.0 d4 163cp 5 cilindri

3 posts in this topic

Buna , recent mi-am achizitionat un Volvo S60 2.0 D4 163CP, automata din 2012 echipare momentum, va pun si un link cu masina ( http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=312112184 ) , intrebarile mele sunt urmatoarele:

Ce parere aveti de motorul de pe masina , daca nu gresesc este d5204t3, probleme comune , etc...  ?

Cat despre cutia de viteze ce parere aveti ? 

Avand in vedere ca masina are relativ kilometri putin si este de la reprezentanta din Belgia cu CAR-PASS si control tehnic si garantie 1 an de zile in europa la Volvo, astept parerile voastre. Multumesc.

In caz de nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul unde trebuie. Multumesc !

Sfaturile se cer inainte de a cumpara ceva ,daca tot nu esti sigur tehnic ce cumperi, ce ai cumparat..:)

Și sa nu uitam ca forumul este plin de informații ce așteaptă a fi citite.

Inchis

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.