• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Marginean

Volvo v 50 1, 6 D

2 posts in this topic

Salut...de câteva zile sunt posesorul unui v 50, 1, 6 diesel...masina impecabilă,  pana astazi, cand am observat ca la relanti , dupa ce am condus vreo 10km, motorul sta turat la 1300 turatii...de mers , merge super ... daca opresc motorul si stau putin nu mai are nimic, pana cand iarăsi parcurg cativa km...si , din nou , ramane turat pe la 1200-1300 ... mentionez ca masina nu a rulat deloc vreo trei luni... imi puteti spune la ce sa ma astept? In bord nu s au aprins "martori" , inca...mersi...

Am eu o problema similara doar ca ramane blocat la 1700-1800. Testerul arata ca eroarea e de la pedala de acceleratie. Frecventa e destul de redusa asa ca, am ezitat sa o schimb. Studiind am gasit si tutoriale despre dezmembrarea partii capsulate ce contine o banda grafitata pe care culiseaza o "furculita".

Recomandarea e sa incepi cu testerul. Dupa, mai veziu tu.