• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Victor

Ne vedem anul acesta?

1 post in this topic

Incerc sa gasesc intalnirea de anul acesta. Am VOLVO de 1 luna si sunt pe site (neoficial) de 3 luni. Este stabilita o data pt. 2008? Va rog sa imi comunicati! Anul acesta sunt dornic sa spargem topul celor de la Dacia. :)

Cred ca problema noastra in Rom sunt reprezentantele si acest lucru trebuie semnalat mai departe. Am aflat multe lucruri defaimatoare despre servisul din Iasi. Am fost in week-end pana acolo si m-am convins. Nu stiu cat costa un schimb de ulei, un schimb de distributie si la accesorii... varza. M-au anuntat din start ca tipul care se ocupa de divizia respectiva este pe picior de plecare si nu poate sa imi dea f. multe informatii. M-am resemnat si am placat cu gandul ca in afara granitelor nu voi fi tratat la fel. DUREROS!!!

Un lucru va spun sigur. O multinationala care vine in Romania cu ideile ei, se convinge pana la urma ca cel mai bine este sa se adapteze la ale noastre. :) Credeti-ma, stiu ce spun!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0