Ardeleanu Marius Iulian

coduri eroare

4 posts in this topic

Salutare,volvo s60 d5 din 2002 nu porneste dimineata de nici o culoare ,o imping porneste foarte repede,am verificat injectoare ,baterie,bujii incadescente,am schimbat senzor temperatura .cand ii dau resetare apar urmatoarile coduri 045,065,063. am dus masina pe tester nu ii apare nici o eroare in afara de abs .sti cineva ce erori sunt acestea? Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mergi la alt service . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

am mers la 3 .,nu are nimic,zic ei,,, ..sa o iau pe ghicite, ca e pompa ,ca nu face motorul presiune..la spray o ia din prima cheie nu gandeste deloc. si doar la prima pornire . ca pe urma nu are nici o treaba porneste..culmea e ca numai scoate nici fum .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu unde ai fost tu insa la service nu cred ca ai fost . 

In primul rand la service iti pun testerul pe masina si monitorizeaza presiunea, adica un "gigel" se uita cu ochii pe niste cifre si da la automat, daca acele cifre se modifica cand el da la automat, acel "gigel" cu creier trebuie sa scoata pe gura o fraza de genul: are presiune de start sau nu are presiune de start . 

Cam asa se face treaba la un service, probabil ca la Braila se aduna 5 langa masina, 3 fumeaza, 2 se scobesc in fund si isi dau cu parerea despre meciul de aseara, politica si la final de ce nu porneste motorul . 

Acesti analisti politici nu iti pot rezolva problema . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now