• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
AlexVg

Buna , Cineva Imi Poate Oferi Ceva Sfaturi?

5 posts in this topic

Buna , am si eu un volvo s60 d5 2006 185 cai si am ceva probleme , prima data mi.a apărut in bord engine sistem service si un triunghi galben si masina nu mai trage limp , fum nu scoate deloc niciodată , dupa vreo săptămână sa aprins in bord si filtrul de particule . Ceva sfaturi ce poate sa aibă ? Am curățat egr nu era mare lucru înăuntru tot nu trage am schimbat filterle înafara de filtrul de particule , am anulat vacumul de la suportii motor tot nu trage

Posibil sa fi sarit tija de la swirl. Dar fa o diagnoza mai bine

Ce legatura au suportii de motor cu faptul ca a intrat motorul in protectie si nu trage ? 

tija swirl e la locul ei iarasi suportii motor functioneaza pe vacum si cred ca ajecteaza turbina . Ce fel de diagnoza ar trebui să fac?

Turbina e comandata de un motor electric deci nici o legatura cu vacuumul . 

Daca vrei sa mearga masina trebuie sa ajungi la service si sa faci o diagnoza . In urma acestei diagnoze vei afla ce probleme are motorul .