flotheimpaler

Mesaj de eroare in bord

3 posts in this topic

Salut colegi. Daca imi poate sugera cineva o solutie si un raspuns in urmatoarele doua situatii.

Este vorba despre un Volvo XC60 2014 D4 2.4 133kw. La bord are urmatorul mesaj "AWD Disabled, service required". Mesajul nu este insotit de vreun alt martor luminos. In urma diagnozei auto cu o interfata universala, totul a iesit ok. Inainte de a aparea mesajul masina a fost nefolosita pentru cateva luni, timp in care bateria s-a descarcat si a necesitat pornire cu alimentare de la alt autoturism. As dori sa stiu daca este ok sa circul cu ea in aceste conditii si daca ar putea fi o eroare de soft. 

Si 2: masina a fost cumparata la 131.000 km de la o firma de licitatii. In cartea de service exista o intrare la 120.000 km. Nu reusesc sa aflu ce anume s-a verificat/schimbat la ea la aceasta revizie. La ce nr de km se schimba distributia la acest motor? este obligatoriu sa se fi schimbat deja daca pana la cei 120.000 km a fost periodic la service (masina aflandu-se in leasing in tot acest timp). 

Orice ajutor este bine venit si aprecit. Ms!

Edited by flotheimpaler

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai nu mai merge 4x4 daca ai acel mesaj. Probabil este pompa de haldex defecta. Mergi la un alt service, sau fa un drum pana la Bucuresti, sa stii sigur ce are masina. Pt distributie, trebuie sa ai un sticker la motor cu data si km, cand a fost facuta. Cureaua originala, are data stantata pe ea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now