• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Silviuena

Volvo s60 D5 new look

0 posts in this topic

Am avut ghinionul sa merg pe ghiata cu cauciucuri de vara cateva zile , locuiesc in UK si fiind rara ninsoarea nu am avut niciodata cauciucuri de iarna , dupa 2 zile de condus am reusit sa nu ma opresc la timp si am atins usor un zid care a provocat ceva damage dar nu grav , in fine , m am hotarat sa o repar singur avand putina experienta in vopsit in garaj :)) , grila originala nu am reusit sa o gasesc second hand si noua m ar fi costat 290£ , am gasit in USA , ceva aftermarket mai sport , am adaptat un capac din abs in interior ca sa acopere raarul de la adaptive cruise control si m am apucat serios de slefuit chituit primer vopsea si lac , masina arata destul de bine  acum  astept vreo 2 saptamani sa se aseze lacul si o sa ii fac o slefuire cu smirghel ud de 1500 2000 si apoi polish ul pt a scapa de orange peel , am pus si cateva poze sa vad ce parere aveti de noul look al masinii . Sunt si poze cu masina atinsa :) 

7EB749F5-36E8-413F-807D-C3CB6A3C1F83.jpeg

6B4C1F90-8768-4587-AB86-F8DAF1925329.jpeg

50F64ACE-3810-4001-AE02-2A47A26E5E20.jpeg

3DBCD0AC-0DCF-476C-9B16-EF18524C6CF2.jpeg

01AD9D17-5CEF-4E61-AAAE-FD53A41CE451.jpeg