• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Midnight Caller

Locul de munca

3 posts in this topic

Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu un ceas

inteligent, cu cuc.

America

Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru

Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru

Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru

Japonia

Ora 8: Cucu-cucu, deja sunteti la lucru?

Ora 12: Cucu-cucu, continuati lucru'

Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru

Ora 20: Cucu-cucu, plecati va rog de la lucru

Romania :

Ora 8: Cucu-cucu, a venit careva la lucru?

Ora 12: Cucu-cucu, a inceput cineva lucru?

Ora 16: Mai e cineva la lucru?

Ignora primii cinci colegi care îti dau "bun? dimineata".

Incepe ziua de lucru prin a potrivi toate ceasurile din firm?. Nu conteaz? c? sunt în alte birouri si nici c? sunt ag?tate la 2,5 m înaltime pe perete.

Mergi în lateral spre copiator sau b?tând pas de defilare.

Adreseaz?-te cât mai incoerent poti unui subordonat si sfârseste fraza întrebându-l: - Ai înteles ? N-as vrea s? fiu nevoit s?-ti spun a doua oar?!

Intr? într-un birou în care niste colegi tin o sedint? si, în timp ce toat? lumea te priveste cu iritare crescând?, stinge si aprinde lumina repede, de vreo zece ori.

Timp de o or? adreseaz?-te tuturor celorlalti cu Gigel.

Pleac? din mijlocul unei întâlniri importante, dar nu înainte de a anunta pe toat? lumea ca te duci la WC s? faci pipi.

Anunt "angajam vanzatoare". se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza "fata draga noi nu zicem NU la clienti, ii aburim, ii amanam". zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:

- Manusi aveti? V: Pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate?

- De piele, normale

- V: Cu un deget, cu 2 cu 5?

- Normale, cu 5.

- V: Albe, rosii, verzi?

- Negre, normale.

- V: Le purtati la palton sau la jacheta?

- La palton.

- V: Domnule eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa intra val-vartej unul furios c-un colac de buda intr-o mana si c-o placa de faianta in cealalta:

- Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, ti-am aratat si curu', acuma-mi dai hartie igenica?