• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kadudu

Vand Volvo S60 D5

4 posts in this topic

La sfarsitul lunii vine C 30- ul si cum numarul de masini depaseste numarul soferilor din familie, trebuie redus ;D;D, prin urmare:

VAND Volvo S60 D5 din 2002, negru metalizat, 173000 km, tapiserie piele, scaune electrice, oglinzi electrice incalzite si rertactabile electric, DSTC, o garmada de airbaguri si sisteme de siguranta (ca doar e Volvo), dublu climatronic cu IAQS, cruise control, proiectoare de ceata, folie Lumar. HU 803 (dolby pro logic cu amplificator extern de 4 x 75W). Mai are o gramada de chestiute marunte si destepte de care am uitat sa scriu.

Pt cei interesati pretul e 12700 euro negociabil in limita rezonabilului.

Mai multe detalii la tel 0744794041 Claudiu

Pozele urmeaza

stiu ca nu e treaba mea, dar nu e cam mare diferenta intre S60 si C30?....ma refer la spatiu in masina si la portbagaj, intreb si eu ca nu am mai auzit de o persoana care sa treaca de la o masina mare la un mica, ci tocmai invers.....

Masina nu e pentru mine, ci pentru maica-mea. Vreau sa vand unul dintre cele doua S60- uri pentru ca, odata cu venirea C 30-ului o sa fie cam 1,3 masini/ membru de familie si oricat mi-ar place Volvo chiar sa tin bani blocati intr-una nu e cea mai avntajoasa solutie pe moment.

Salutare!

Personal sunt in cautare de S60.Primul pas a fost inscrierea aici , desi nu detin inca un Volvo.

As prefera unul mai nou , dar nu se stie niciodata....Poti pune te rog niste poze ( de preferinta mai detaliate).

Multumesc.