• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
Sign in to follow this  
Followers 0
VladT93

Erori tester Bosch Volvo S80 2.4 D5

3 posts in this topic

Buna ziua, am fost de curand la o constatare pentru un Volvo S80 din 2005, motor 2.4 D5 si diagnoza.Pe tester apar erorile atasate mai jos.Niste sfaturi la ce ar trebui verificat mai amanuntit? 

Apare eroare de ABS/ Anti skid service required si brake asist service required + martor ABS in bord, cineva mi-a spus ca poate fi inelul ABS (trebuie inlocuit).

Totodata se aude un mic suierat la accelerari, nu insa tot timpul, si un zgomot ca si cum ar atinge ceva doar cand virez mai tare stanga (posibil flansa amortizor?).Am mai citit posturi vechi cu acelasi simptom.V-as fi mai mult decat recunoscator daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, sau un service / meserias bun in jud. Bacau.Multumesc!

P_20190222_141334.jpg

P_20190222_141321.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vezi intercooler spart sau furtun intercooler dupa turbina

Si senzor  abs dr fata 

Dupa vezi ce mai raman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru sfaturi, astazi am mai mers cu ea si cateodata dispare eroarea de ABS si iar apare.In legatura cu zgomotul cand virez mai tare in partea stanga ai avea idee de la ce ar putea sa fie?Ca si cum ar atinge ceva. Mersi inca o data!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0