Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Autoscan

Aparat diagnoza pentru marca Volvo

3 posts in this topic

Firma SC Pro Auto Scan SRL, prin site-ul www.autoscan.ro, vinde in Romania PPC - Echipament diagnoza pentru masinile Volvo.

PPC Diagnostic System funcÅ£ionează pe toate modelele Volvo fabricate între anii 2001 ÅŸi 2007. ( Ca excepÅ£ii, merge ÅŸi pentru următoarele modele mai vechi : C70 fabricat între 98-05, S/V 40  96-04, S80 1999-2006 ). ÃŽn viitor firma BSR va dezvolta softuri noi, mărind acoperirea modelelor Volvo.

Toate sistemele ! Toate codurile de eroare !

PPC Diagnostic System este capabil sa citească ÅŸi să ÅŸteargă codurile de eroare pentru toate sistemele de control ale unei maÅŸini. ÃŽntr-un Volvo S60 obiÅŸnuit, de ex., există mai mult de zece unităÅ£i electronice de comandă diferite care controlează motorul, transmisia, ABS, airbagurile, radio CD-ul, aerul condiÅ£ionat, geamurile electrice, etc. PPC poate diagnosticheze erorile pentru aproape 40 de unităÅ£i de comandă ÅŸi are o bază de peste 8000 de coduri de eroare.

Cui se adresează acest produs ?

După ce ai lucrat la maÅŸină, reparând ceva, schimbând anumite componente, sau pur si simplu ai deconectat bateria ,autovehiculul poate indica mai multe coduri de eroare deÅŸi   totul este în ordine. Pentru a ÅŸterge acele erori de multe ori aÅ£i pierdut mult timp ÅŸi bani. PPC Diagnostic System rezolvă această problemă !

Recomadăm produsul nostru pentru:

Ateliere Volvo în căutarea unui echipament portabil ÅŸi uÅŸor manevrabil

Ateliere independente

Vopsitorii, firme specializate în montare de alarme ÅŸi echipamente audio

Companii cu flote de maÅŸini Volvo, de ex. firme de taxi sau dealeri auto

Uz personal

Pret: 620RON

Transport gratuit oriunde in tara!

Mai multe informatii pe:

http://www.autoscan.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=91&option=com_phpshop&Itemid=1

http://www.bsr.se/product_diagnos_uk.pdf

http://www.bsr.se/man_diagnos_uk.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

    Nu ai specificat daca aceasta interfata e capabila de a controla diversi actuatori precum VCT2000-ul, pentru o diagnoza intr-adevar completa. De asemenea nu ai spus nimic de diagnoza modulelor de ABS, clima, SRS, DSTC, sau IMMO.

    Interfata poate si PROGRAMA sau doar citi erori si a le reseta ?

   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interfata aceasta nu este la nivelul unui VCT2000 care este un echipament de reprezentanta, insa poate citi si sterge coduri de eroare si poate reseta interval de service. Acest echipament are un alt target decat VCT, vedeti postul initial.

Aparatul testeaza cam toate sistemele din masina, inlusiv ABS, clima, SRS. Am facut un update cu link la manualul de utilizare si brosura.

Pretul de asemenea face diferenta fata de un VCT..., echipamentul este original, fabricat in Suedia, cu garantie atat din partea firmei BSR cat si din partea firmei din Romania, Pro Auto Scan.

Share this post


Link to post
Share on other sites