• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Guest ozzy_69

Alta problema - Filtru polen

4 posts in this topic

Vrea si eu un cod al filtrului de polen, ca azi am fost la un magazin cu renume si a trebuit sa il duc inapoi. Era de S80, in ciuda faptului ca toti zic ca sunt la fel. Deci: S60 2.4D, motorina, 2002, aer conditionat (nu clima). Astept o mana de ajutor urgent, multam anticipat!

CU2855 / CUK2855. Cel cu K este cu carbon activ, iar codurile sunt de MANN.

La mine primul costa 145RON iar al doilea 165RON.

Bafta, si sa stii ca se pune si la S80, deci e bun, nu am dat doar o data si a fost bun in toate cazurile...

@Midnight

Crede-ma ca le-am pus unu langa altu si n-are nici o treaba. Sau nu era nici de S80. Nu era Man. Oricum merci de ajutor. Mai caut maine.

Poate ti-a adus din greseala modelul pentru S 60 cu volan pe dreapta. Atentie modelul pe care noi il avem are tesit coltul din drepta sus. Din cate stiu eu tie iti trebuie fara carbon activ la climatizarea fara ECC , deci codul de Mann cu CU.... pe care ti l-a dat Alex e bun.

Bafta la cautari!!!