• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Alex9009

Sfat Achizitie

1 post in this topic

Buna seara ! In primul rand as dori sa multumesc anticipat colegilor care ma vor ajuta sa ma lamuresc cu privire la niste lucruri si care vor citi acest topic. M-am hotarat sa cumpar un model Volvo din senin si in vedea acestui lucru am intrat pe forum si am incercat sa citessc lucruri prin diferite sectiuni: Diverse,Generalitati, dar nu am gasit un raspuns, asa ca m-am hotarat sa fac chiar eu un topic. Mi-a "castigat inima" in mod ireprosabil dupa lungi cautari la marcile BMW,Audi modelul Volvo V40, cel 2014-2016, cu 190CP 2.0 Diesel care castiga ireprosabil cand vine vorba de Pret/Performanta/Confort. Voiam sa va intreb ce imi puteti spune despre fiabilitate/intretinere/posibile probleme si cum sa ma feresc de "tepe" de genu ca dupa ce am cumparat o masina sa apara niste probleme ce nu isi gasesc solutii. De ce sa ma feresc, cum sa ma asigur si ce sa am in vedere cand testez o posibila achizitie s.a.m.d. Analizez piata acestor modele de aprox ~1 luna si observ ca din 6-7 care imi faceau cu ochiul au mai ramas doar 2. Oricum, nu ma grabesc si pot astepta pana o sa mai apara modele spre vanzare. Ce spuneti, aceste masini sunt niste dealuri bune/decente sau doar niste tepe foarte frumoase? 

https://www.autovit.ro/anunt/volvo-v40-ID7Gx4FK.html#46fc2d0bce

https://www.autovit.ro/anunt/volvo-v40-ID7Gx3uU.html#46fc2d0bce

Dupa cum se observa, optez pentru modelul echipat cu pachetul R Design.