Sign in to follow this  
Followers 0
danny_r_boy

Probleme la plecarea de pe loc

5 posts in this topic

Am si eu o problema la plecarea de pe loc... dak plec usor fara sa o ambalez putin, imi intra in socuri si nu mai creste deloc in turatii oricat as apasa pe acceleratie;dak imediat ii dau treapta a 2 a si nu o ambalez cnd e ambreiajul calcat imi face si in treapta a 2 a. Isi revine numai dak apas ambreiajul si o ambalez mai tare cnd plec sau dak iau brusc piciorul de pe acceleratie si apas mai tare apoi... Ma poate ajuta cineva q o idee ce ar putea fi?

Am foast q ea la tester si nu mi a dat nici o eroare...

Multumesc anticipat! Numai bine!

Share this post


Link to post
Share on other sites

asta face cu clima pornita? sau oprita? la ce tester ai fost? un prieten a fost la un test si i-a spus ca e nush ce piesa si de fapt era injectorulrul nr 2 cand l-am trimis la vlv!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu, nu face neaparat la clima. Face si cu clima pornita si q ea oprita. Si am mai observat ceva...nu face decat cnd e motorul cald. Cnd plec dimineata q ea, sau dak o las o perioada de cateva ore pana se raceste motorul nu face. Am fost initial la tester la volvo la Timisoara unde mi au spus k nu am nimic la ea(din cate imi amintesc doar la partea electica am facut), apoi am fost la un service in Craiova unde am schimbat uleiul si filtrele si mi au pus si testerul si nu au gasit nicio eroare... ce sa fac, sa mai merg o data la volvo sa mi faca toate testele??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar nu stiu, de obicei "pusu" in nas are o defectiune vizibila mai ales la vlv la repr, auzi, exista sanse pe undeva pe circuitul aerului pana la motor sa fie probleme ceva? si mai ai un furtun care baga direct aer cald in motor ala e pt pornire iarna ia incearac sa il scoti si sa o pornesti asa...daca zici ca fac doar cand e cald motoru'...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am reusit sa descopar nimic.nu stiu ce are.trebe sa merg q ea la reprezentanta poate ma ajuta ei. Ms pt sugestii!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0