freeman4kfc

Problema pornire

5 posts in this topic

Salut, am avut probleme cu pornitul, masina nu mai dadea niciun semn cand incercam sa o pornesc, daca dadeam cu o surubelnita sau fier in bobina, aceasta pornea . Fiind duminica nu am putut gasi o bobina la magazin asa ca am imprumutat de la un prieten care avea una de la un ford si s-a potrivit, problema e ca dupa ce am montat masina a dat sa porneasca si s-a oprit, acum face exact acceasi problema ca la bobina veche, la asta daca bat cu ceva in ea nu se intampla nimic. Am incercat sa o pornesc cu contactul pus, si am pus o surubelnita la bobina sa o pornesc pe direct, masina porneste fara probleme, la fel si cu cabluri de purnire daca o trag pe direct, dar din cheie nimic.  Sa fie problema din bobina sau releu ceva? 

 

Masina este un volvo s40 din 2007 2.0D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incearca sa schimbi releul din panoul de sigurante de langa baterie!! Vezi pozitia 13 in foto!5ef88417dfbbf_Screenshot_20200628-165117

Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inca o intrebare, cineva a spus ca e platou de carbuni de la electromotor, dar acesta porneste fara probleme daca ii dau pe direct, adica tin o surubelnita sau trag 2 fire de la baterie la alea 2 capete de la bobina, inseamna ca nu are probleme la carbuni , nu ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cumva are eroare în bord de imobilizare   ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now