• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
calincsmn

Eroare p1261

4 posts in this topic

Salutare! Sunt posesorul unui Volvo S40 D2 1.6-115cp din 2012, săptămâna trecută mă aflam pe autostrada soarelui la un moment dat motorul nu mai accelera pe bord apare mesajul Anti-skid tijdeli jk unit ( am limba suedeza la computer). Am un mic modul OBD pe bluetooth și am verificat de erori, a apărut eroarea p1261, am șters eroare motorul și-a revenit, după încă câțiva km a reapărut Anti-skid, am oprit motorul am șters eroarea, de atunci nu a mai apărut dar totuși motorul are un zgomot la relanti și parcă nu trage cum eram obișnuit, pe net am găsit la eroarea apărută următoarea descriere P1261 Cylinder #1 High To Low Side Short, aveți idee ce este de făcut? Mulțumesc.

Update, uzura mecanica in limita maxima a injectorului cilindru 1 si partea electronica a acestuia.

Cand a aparut ANTI SKID s-a pus bobina in scurt la inj # 1, rezolvarea este alt injector .  

On 8/19/2020 at 5:27 PM, BogdanG said:

Cand a aparut ANTI SKID s-a pus bobina in scurt la inj # 1, rezolvarea este alt injector .  

Da, iar pe data de 24 a facut acelasi lucru cu inj #2 :)) norocul meu a fost ca s-a dus fix cand intram in oras, intors de la mare :))

Edited by calincsmn