• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
EngineerGuy

Pret dubios de mic

4 posts in this topic

Salutare,

As vrea sa achizitionez un Volvo V60 in viitorul apropiat/anul 2021 (criterii: sa fie de dupa 2011, motor diesel de 2L cu 5, nu Kinetic, nu foarte mult peste 200k rulati, pret <10k euro) si am gasit un anunt cu pretul dubios de mic: Link autovit Inteleg eu ca e de la dealership, are 200k de km si trebuie facut hartii pt ea, dar ceva tot nu pusca aici. Oare au uitat sa schibe distibutia la 180k si/sau are defecte mari?

Mersi mult pentru pareri si observatii!

P.S. In titlu are D3, iar jos la descriere D4, dar asta poate sa fie o simpla eroare umana..

am eu unul de vanzare daca te intereseaza , dar e 2.4 D5 AWD , si primul an nu ai impozit , dar asta banuiesc ca stii deja

il gasesti in sectiunea de vanzari , e intretinut numai in reprezentanta volvo 

Edited by onetwo71

9 hours ago, onetwo71 said:

am eu unul de vanzare daca te intereseaza , dar e 2.4 D5 AWD , si primul an nu ai impozit , dar asta banuiesc ca stii deja

il gasesti in sectiunea de vanzari , e intretinut numai in reprezentanta volvo 

Mersi pt info, arata bestial masina, dar ar fi overkill ca sa-l iau :)) Succes la vanzare!

On 12/8/2020 at 10:13 PM, EngineerGuy said:

Mersi pt info, arata bestial masina, dar ar fi overkill ca sa-l iau :)) Succes la vanzare!

multumesc , dar nu inteleg de ce overkill ? :))