• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest alex1960

masina. ro

4 posts in this topic

* Intrebare : Ce e mare, urat, face zgomot, scoate fum si taie morcovii in 5 ?

Raspuns : Masina romaneasca de taiat morcovii in 4.

*Azi dimineata conduceam pe autostrada Constanta-Bucuresti cand asa, intr-o doara, m-am uitat in stanga.

Si ce imi vazura ochii ? Langa mine, intr-un BMW ultimul ragnet, nou si stralucitor, o muiere tanara si

frumoasa, conducea cu 120 Km/ora. In acelasi timp se uita in oglinda si se ruja tacticos.

Mi-am intors privirile la drum si dupa cateva secunde o vad din nou, depasindu-ma si continuand sa se fardeze.

E adevarat, eu sunt barbat curajos, dar ce facea ea m-a infricosat asa de tare incat aparatul electric de barbierit

mi-a cazut din mana, peste mana dreapta in care tineam sandwichul, care la randul lui a cazut peste picioarele

mele. M-am manjit tot de maioneza. Am incercat sa indrept volanul cu genunchiul si de atata zapaceala mi-a

zburat telefonul mobil de la ureche si a cazut chiar in ceasca de cafea pe care o tineam intre picioare. Cafeaua

fierbinte s-a imprastiat in toate directiile. Vai, ce arsuri am capatat pa ambele maini si pe..piticul din pantaloni.

Cafeaua fierbinte mi-a stins si tigara, mi-a distrus celularul si mi-a intrerupt convorbirea care era intr-adevar,

dar intr-adevar IMPORTANTA!!!

Cine dracu le-a dat voie la femei sa conduca?

:D :D :D

Tare rau...ce femeie  :o

Un tip cu un trabant vechi se adreseaza unui service modern:

- Puteti sa-mi puneti airbag-uri la Trabant?

- Bineinteles-raspunde mecanicul.

- Dar aer conditionat?

- Se poate si asta.

- Dar ABS?

- Cum sa nu? raspunde din nou mecanicul.

- Atunci sa-mi spuneti cit ma costa si cit dureaza lucrarea.

- Va costa 5 dolari si dureaza 1o minute.

- Va bateti joc de mine? intreaba posesorul de Trabant

- Dar cine a inceput?

-De ce la emisiunea "PIMP my ride" VW ajunge acolo pe banda rulanta?

-Pentru ca inginerii VW nu se pot descurca singuri  :D))))))