• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

buldog

Dezmembrez Volvo 360

2 posts in this topic

Dezmembrez Volvo 340(caroserie de 360 ) , (motor 1.4 bezina) are totul bun pe el mai putin faimosul cardan si carburatorul , restu sunt ok ... si inca in stare bunicica

Telefon : (0729.96.25.40 temporar oprit) 0761.15.00.15 sau pe fix 021.668.56.40 ma gasiti dupa ora 9 pana pe la ora 10-11 cand ma culc ,( Alexandru )

id mesenger : tigru_alb_69

Imi pare rau daka m-a sunat cineva pe connex ieri , dar telefonul meu a suferit o cazatura in cada cu apa ... De aceea va rog sa ma contactati pe id ul de mesenger sau la celelalte 2 nr de telefon , pe cosmote eventual dati bep si sun eu inapoi .

Va multumes , o zi buna