Sign in to follow this  
Followers 0
SilviuM

VOLVO S40 2007 1.6D PUTERE MOTOR REDUSA

1 post in this topic

Salutare tuturor,

imi cer scuze daca s-a mai discutat despre acest lucru inainte, insa am tot cautat pe forum legat de problema pe care o intampin, fara prea mult succes.

am un volvo S40 1.6D din 2007, care de o luna a inceput sa manifeste urmatoarea problema: uneori se tureaza singur la 1500rpm si ramane asa(niciodata cu motorul rece), iar in bord se aprinde martorul cu triunghi galben, putere motor redusa. mentionez ca motorul se tureaza peste 3000rpm, iar daca il repornesc, problema dispare pentru moment. au fost momente in care atunci cand am mers asa, a scazut in turatie brusc si a aparut martorul cu triunghi rosu (service motor ). dupa repornire, dispare si acesta. foarte rar, dispare in mers eroarea si nu mai sta turata singura. am sesizat si un miros ciudat(incins) atunci cand apare eroarea si sta turata la ralanti.

am pus masina pe tester (DELPHI, deoarece in Pitesti nu am gasit pe nimeni cu VIDA) unde au gasit cateva erori care au putut fi sterse(ax cu came, bujii, EGR). a doua oara. acum o saptamana a aparut si martorul check engine, iar pe diagnoza am gasit erorile: P1402, P2453, P138B. acestea nu apareau la prima diagnoza. dupa ce au fost sterse, masina nu a mai avut problema cu turatia cateva zile, dupa care a inceput din nou sa prezinte aceeasi problema.

 

Orice ajutor este binevenit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0