• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Marian78

Volvo S70 T5 ,1999 ,ETS light on

7 posts in this topic

Din pacate de ce m-am temut nu am scapat. ETM a cedat  ,becul ETS din bord s-a aprins si masina nu mai vrea peste 40 km/h. L-am demontat  ,nu e murdar  ,deci undeva la cele 2 potentiometre treaba e nasoala. Vreau un ETM nou dar nu stiu cat costa !

Intrebarea mea: La orice reprezentanta VOLVO cat ar costa aceasta operatiune ( shimbat ETM + soft).  MULTUMESC!

Ar fi cod 8644347 - 2600RON...  :'(

Seria sasiu:

YV1LS43C2X2600035

2600RONI e ok ! :bgsok: Cum procedez sa intru in posesia ei?

Contacteaza-ma pe messenger sau pe mail-ul personal si facem o comanda ferma... Problema e ca am mai comandat una pentru un S80 2.0T si dupa 3 saptamani inca nu era livrabila  :'(

No stai ,ca bine stai ,eu am stat 2 luni pentru o... CHEIE DE CONTACT!. ;D.Am impresia ca am intrat in UE prin ceva "tunel"...si nu multi sunt cei care se incumeta sa-l strabata... :D

Problema rezolvata .Comanda ferma in ITALIA la un concesionar VOLVO .Cu discount ma costa ~ 400 euro livrare pe 10 septembrie!

:D Multumesc pentru sprijin!