Visan

Pareri 1.6 D volvo s40. Mai exact ce puncte slabe are și dacă merita 5000e în 2021.

2 posts in this topic

Menționez ca intenționez în câteva luni sa îmi achiziționez o mașină și am zis de ce nu sa arunc un ochi și peste aceste mașini. Din ce am auzit 1.6 D e mai puțin problematic ca 2.0 cel din urma avend probleme cu turbo egr și altele. As dori o părere sincer și dacă poate fi considerata un Best buy în suma de bani menționată în anul 2021

Share this post


Link to post
Share on other sites

NU.Aici nu e vorba de problemele  citite si in mare parte reale la PSA  ci pur si simplu nu asta este valoarea reala de piata,decenta pentru un diesel psa-ford 2004-2010..

Ar fi mai bine sa cauti un  D5204T4,T6  ,V40 diesel in 5, adica D3 ,D4 insa trebuie sa insisti cautind saptamini bune (luni) si nu achizitie din RO si bun inteles sa mai adaugi vreo 25-30%.. Nu conteaza rulajul prea mult cit timp masina este ingrijita fiindca nu se compara cu motorizarile PSA. de pina in 2009-2010

Daca musai vrei S40. atunci cauti motorizarile de mai sus  sau  merge si un PSA  dar bine intretinut, D2 D4162T  o axa cu came si DPF uscat ,6 trepte  pina le-au scos din fabricatie insa este uzat moral sa zic asa zilelor noastre ca si achizitie prezenta iar cine il detine si l-a achizitionat cu mult timp in urma  era totusi altceva ,insa de bugetul dat ,achizitia ta nu trebuie sa fie din Ro.(nu ajunge "maculatura"):)

Probabil de la hyundai (nu e instrument ca naiul, si masina ca hyundaiul = au frine excelente macar atit am remarcat la modelele de pina in 2010) ai vrea o trecere la un confort interior si siguranta.

In fine si ca remarca ,cind intri pe un forum ,saluta comunitatea  findca orice sfat aici este dat gratis.

Edited by Vvolvo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now