Sign in to follow this  
Followers 0
Safety

Capacul de deasupra motorului xc90

2 posts in this topic

Salut 

Am avut o problema cu xc90

După ce a fost la service pentru schimbarea kitului de distribuție și pompa de apa am mai folosit-o vreo 1k de mile fără nici o problema după care intr-o dimineața buna mai vrut sa pornească. Prima idee a fost îndreptată Spre baterie dar dezamăgitor pentru ca motorul învârtea și când sa o ia din loc sa auzit un zgomot gen pierdere presiune și sa oprit.

Am sunat la asistenta a venit un domn inginer care la fel a constat ca nu pornește la prima vedere nefiind probleme electrice sau ceva erori. A ridicat capacul decor motor sa uitat pe ici pe colo totul Ok acest cheie și a pornit din prima de parca nu sat fi întâmplat nimica. Rezultatul ar fi din cauza capacului nu a fost pus cum trebuia la locul lui pe poziția lui și buretele din interiorul capacului ar fi deteriorat actiuatorul de pe motor (atașez poza). Pentru cei care știu despre ce e vorba rog sa îmi spună ce rol are aceasta piesa și dacă e Ok ca acea tija sa fie maleabila( adică sa nu fie fixa pe poziție) și sa umble stânga dreapta .

multumesc o seara faina.

 

FAF592B0-06B7-4566-AAF0-8DF750B0E70A.jpeg

EBA8BCB1-8D56-4250-8479-9ECA236580E1.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tija swirl. Este un motoras a carui tija trebuie sa aiba o cursa bine stabilita ca sa iti actioneze corect  geometria variabila .O fi fost sarita  si nu mai inchide -deschide eficient probabil.Este ferma si odata ce motorul auto  s-a  oprit din cheie , inca  mai "biziie" motorasul (swirl )un pic citeva secunde pentru pozitionare.

Daca se balabane cind motorul este oprit,  trebuie sa vezi daca este desprinsa ,rupta etc.

Edited by Vvolvo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0