Sign in to follow this  
Followers 0
adicluj

Sunet motor

3 posts in this topic

Salutare. De cateva zile, in fiecare dimineata, cu motorul la rece, cam 20 de minute, de fiecare data cand accelerez putin mai tare, motorul scoate un sunet oribil, ca si cum ar fi extrem de super turat. Dupa cam 20 de minute, zgomotl dispare si nu mai apare pana a doua zi dimineata. E din cauza faptului ca motorul inca nu s-a incalzit sau e altceva? Ms

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar cat o turezi ? Pe la ce turatie face urat?Trepideaza motorul?

Si mie la rece,la pornire  ,mi se aude un zgomot ciudat,initial am crezut ca e sparta toba ,am desfacut-o  si am imbracat toba in tabla,dar se auzea la fel.Era coapta in interior,si atunci cred ca "intra in rezonanta" ;D Dar face si la mine doar la rece si doar pe undeva pe la 1200 de ture.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exact acelasi sunet de toba sparta il am si eu, sunet parca venit dintr-un canal. La mine apare problema asta in jur de 1400-1500 de turatii deci nu o "ambalez" deloc tare. De intampla numai la rece iar dupa 15 minute nu mai scoata niciun zgomot pe toata durata zilei. Anl trecut, in iarna, nu am patit deloc ceva asemanator de aceea ma intrebam daca poate fi ceva in neregula.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0