• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Guest BOGDANDMN

si eu tot nou!

4 posts in this topic

cum si eu sint nou pe acest forum, gasesc de buna cuviinta sa ma prezint aici

ma numesc Bogdan si de vreo 2 ani si ceva, sint mandrul posesor al uni Volvo S40

masina e fabricata in 1998, iar eu am cumparat-o sh, dar nu o sa regret alegerea facuta niciodata...

desi acum o vreme am avut de gand sa ma despart de ea, pt ca imi doream un T4 de prin 2002-2003, m-am razgandit iar acum nici macar nu mai concep sa o dau.

si daca mai achizitionez inca ceva,(evident tot Volvo), pe asta tot nu o vand!

Motor 2.0T 160cp, este aproape full (nu are sistem de control al tractiunii) si are mult mai multe de oferit in comparatie cu alte masini de varsta ei.

bine v-am gasit!

Ne bucuram sa te avem printre noi, Bogdan, si ma bucur ca ne strangem destul de multi din Bucuresti ! In curand o sa invadam parcarea de la Casa Poporului (locul unde ne intrunim in Bucuresti) cu masinutzele ;D

Cat mai multi km si cat mai putine probleme iti dorim pentru masinuta ta !