• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest k17

Volvo 440, an 1993, inmatriculat in Romania, ITP valabil, Euro 2

4 posts in this topic

In stare de functionare; Are pe ea piese in val de 900 EURO.

pret 1500 Euro negociabil; 0748.268.125 - Bucuresti;

necesita unele reparatii/revizii la partea mecanica

post-0-12877854030585_thumb.jpg

post-0-12877854030585_thumb.jpg

Anunt Valabil

Intre timp am inlocuit (cu o piesa noua, din magazin) capul de planetara defect.

Masina se poate proba.

Piese noi (din magazin) inlocuite pe masina:

distributie completa (curele+role), curele de transmisie, kit ambreiaj SACHS (ambreiaj+placa), cap planetara stanga (nemtesc), electromotor, garnitura chiuloasa (rectificata) + toate cele 8 supape (noi, originale renault)+ghiduri supapa, filtre (aer+benzina), etc.

Piesele au garatia oferita de magazin

Piese pe care le am si trebuie montate pe masina:

incuietoare spate+amortizor haion (nou)

Probleme ale masinii: parbriz fisurat si consum mare de ulei (din cate am inteles problema este la segmenti, motiv pentru care se si ancraseaza bujiile foarte repede).

Estimare pret reparatie: din spusele mecanicului care s-a ocupat de masina costul reparatiei (manopera+piese) ar fi undeva la 350-500 euro;

Pretul de vanzare al masinii: 1500 euro; Astept eventual alte oferte de pret decente si serioase.

cateva detalii despre masina:

- este un 440 din 1993, cu motor de 1998 cmc - 110 cp, injectie benzina multipunct, cutie manuala cu 5 trepte;

- dotari: geamuri electrice fata+oglinzi electrice+trapa/turela electrica, servodirectie si inchidere centralizata, servofrana+frane disc fata/spate;