• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Guest Golfsburg

Vopsea

3 posts in this topic

Salut,

mi-a spart cineva carcasa de la oglinda, mai demult. Acum, in sfarsit am cumparat carcasa oglinzii, insa trebuie s-o vopsesc in culoarea masinii. Parca nu m-as duce la service doar pt asa ceva. Ma gandesc ca daca gasesc un spray cu aceeasi culoare, pot s-o vopsesc si eu. Aveti idee cum identific un asemenea spray in magazine? Cum e cu codurile astea de culoare?

Multumesc.

Du-te in VITAN cu codul de culoare al masinii (e scris in ultima pozitie din stanga-jos de pe placuta de identificare argintiu cu negru de sub capota). Trebuie sa fie ceva de genul 206-11... 206 e codul de culoare, si-ti fac ei spray dupa acel cod !

Nu uita sa-ti iei si un tub spray de PlastoFix, si niste smirghel + degresant de la ei !! In 2 straturi ar trebui sa fie suficient !

si evident ,inca un spray cu lac ;)