• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
nnd

caut un service bun

6 posts in this topic

am un volvo s40 1,8 IE si se apropie momentul sa-i schimb distributia.Stiti cumva un service bun si cu o manopera onorabila /

As fi recunoscator daca mi-ati recomanda ceva.

In doua zile iti recomand un fost mecanic de la Volvo (fost maistru). Bag mana-nfoc pentru el.

Vezi ca am postat cateva date despre un service bun si in topicul service recomandate - Service doamna ghica. Mi-a schimbat distribuita acum un an si a facut treaba buna. daca ai neclaritati da-mi un PM

Voi avea si eu nevoie pentru a schimba decalorul de rampe (sau variatorul de ax cu came) pe evacuare. Deja a inceput sa mi se opreasca motorul aiurea in tramvai si trebuie sa-l cumpar sa-l inlocuiesc... Distributia nu trebuie facuta...

Foarte bine, iau si eu salaru' pana atunci ;D Multam mult si asteptam datele de contact ;)