Posted 3 Apr 2007 · Report post Trebuie schimbat freonul din 5 in 5 ani? Parca la mine nu prea baga aer rece...doar putin racit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Apr 2007 · Report post Condensorul de aer conditionat este (din cata fizica mai stiu din facultate) cu atat mai eficient cu cat este mai cald afara. Daca vara nu ai macar 16 grade sau mai putin, masurat cu un termometru pus in gura de ventilatie, atunci poti sa-ti pui probleme... Poate gresesc, daca altcineva se pricepe mai bine, il rog sa ma corecteze ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Apr 2007 · Report post corect! in afara de asta, nu poti sesiza temperatura corecta a aerului introdus... daca afara nu este cald...eu stiam ca freonul se schimba atunci cand aerul conditionat nu mai da randament... propriu zis, nu se schimba, ci se reincarca! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Apr 2007 · Report post Salut,Cred ca doar trebuie sa completezi instalatia cu freon.In Vadis exista procedura de verificare, dar nu am acces acum la el.Bafta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Apr 2007 · Report post Salut, Am gasit si procedura. Share this post Link to post Share on other sites