Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Adi Florin

Vand invertor 12V->220V 150W regim continuu

8 posts in this topic

Salut.

Vand un invertor auto 12V->220V care poate sa tina la iesire conumatori de 220V de pana la 150W. Forma de iesire este sinus modificat. Are 2 prize de 220V deci se pot alimenta 2 consumatori simultan fara sa fie necesare multiplicatoare sau prelungitoare. Nu are ventilator pentru ca are dimensiuni generoase pentru racire, deci nu face zgomot si nu are ce sa se strice.

Se alimenteaza la bricheta masinii. La cerere pot sa-i fac si cabluri sa-l alimentati permanent de la bateria masinii.

Poze diseara (daca nu uit...)

Pret: 90 lei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poze!

OT: Eu am facut o gramada de invertoare pornind de la UPS-uri stricate, carora nu le mai merga bateria. Baterie care era de 12v ;) Deci luam placa invertoare, mai puneam un stabilizator, faceam/modificam carcasa functie de locasul unde vroiam sa il montez, si gata :D

Mergeau de rupeau... cred ca am amici care inca le au montate pe masini si le folosesc...

Bine, banuiesc ca asta de aici e ceva fain, profi, nu "home made" ca ale mele ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmmm..... nu mi-ar fi dat prin cap :) UPS....

nevoia mea de un astfel de gadget se rezuma numai la o folosinta ocazionala in concedii cand as putea sa car dupa mine un mic frigider.

as fi interesat si de mici detalii tehnice si anume care este consumul pe 12V. luand in considerare un alternator uzual (ptr. aer conditionat) de 80A, ma intereseaza o scula care sa nu depaseasca 40-50A (restul sunt pentru masina) si sa suporte "socurile" la pornirea frigiderului.

M.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare tuturor.

Scuze pentru intarziere, dar am uitat sa activez optiunea de anuntare la raspunsuri.

Poze o sa pun diseara.

Consumul de curent este in functie de consumator. De exemplu, pentru un consumator de 150W la o tensiune de 12V (lasand la o parte pierderile de conversie), curentul ar fi de 150W/12V = 12,5A. Daca frigiderul este fara compresor si are o putere sub 150W ar trebui sa mearga. Daca e cu compresor, s-ar putea ca invertorul sa intre in protectie si sa nu porneasca acel compresor. Invertorul asta suporta soc de pornire de 300W.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.