Sign in to follow this  
Followers 0
danutzzz

Despre soacre

1 post in this topic

Un bosniac de 26 de ani a încercat să îÅŸi omoare soacra cu un lansator de rachete antitanc. Bărbatul a fost părăsit de soÅ£ie în luna noiembrie ÅŸi ÅŸi-a acuzat soacra că i-a distrus căsnicia. Bărbatul a fost părăsit de soÅ£ie în luna noiembrie ÅŸi ÅŸi-a acuzat soacra că i-a distrus căsnicia.

Tânărul a părăsit casa soacrei, dar s-a întors la scurt timp cu un lansator de rachete ÅŸi cu o puÅŸcă automată. A tras cu lansatorul de rachete asupra locuinÅ£ei. Soacra a fost rănită grav în explozie.

SoÅ£ia bărbatului ÅŸi socrul acestuia, care se aflau tot în casă în momentul atacului, au fost răniÅ£i uÅŸor. După aceea, bosniacul a tras cu puÅŸca în soacra sa, dar nu a nimerit-o. RugăminÅ£ile femeii l-au determinat, în cele din urmă, pe atacator să o lase în viaÅ£ă.

Din cauza atacului, bărbatul fost condamnat la ÅŸase ani ÅŸi jumătate de închisoare. AutorităÅ£ile bosniace încearcă să recupereze armele care circulă în Å£ară din timpul războiului interetnic din 1992-1995. Multe dintre ele sunt deÅ£inute ilegal de civili.

sursa : www.realitatea.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0