Posted 28 May 2010 · Report post @ Bog_S40T4 Pentru procurarea celor necesare ( 2 discuri + 4 placute )poti apela cu incredere la Alex! Avantajele sunt multiple (pret, garantie, consiliere de specialitate, etc... )BTW ...nu ai nevoie de service pt. inlocuirea discurilor...o poti face chiar tu cu un minim efort! Cand ai "obiectul muncii" si esti hotarat, da-mi un telefon si iti explic pe indelete cum procedezi... @ LeChuck In contextul discutiei, "discuri ovalizate" reprezinta o simpla figura de stil... @ all Be well! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 May 2010 · Report post Ms de raspunsurile rapide , voi incerca pe viitor sa dau si eu sfaturi cat voi putea de bine la alti incepatori in ale Volvourilor. Urmeaza sa produc ceva $$$ dupa aceea voi contacta pe domn' Alex. @ avx: Ms de sfaturi, poate voi apela si la cunostintele tale, cat tine de aceasta marca nu prea stiu prea multe de aceea m-ar ajuta oricine . PS: Am planuri mari cu aceasta masina deoarece cred ca are potential. Voi mai schimba la ea, mai mult tehnic ... sper sa merite \ Share this post Link to post Share on other sites