Sign in to follow this  
Followers 0
parola

"Dezaxati made in Romania"

2 posts in this topic

Ma tot uit pe forumuri de stiinta.... nimic deosebit....pana cand am dat peste niste comentarii a unor Romani CLAR dezaxati mintal :))) O noua specie  ;D

"Stimate domnule Charles Darwin

Sper că din lumea din care vă aflaÅ£i acum să inÅ£elegeÅ£i că viaÅ£a nu este numai Å£ărîna superior organizată. Că pentru a răspunde la întrebările legate de viaÅ£ă pe care vi le-aÅ£i pus, nu trebuia să scotociÅ£i numai Pămintul. Cît aÅ£i fost pe aici pe la noi cei din carne ÅŸi din oase la care dumnevoastră aÅ£i conchis că am ajuns prin selecÅ£ie naturală dură nu aÅ£i obervat cum colcăie Pămîntul de slăbiciune ÅŸi cît de rară e puterea?

Nu aÅ£i obervat domnule Darwin că pe Pămînt din fiinÅ£e slabe vin fiinÅ£e slabe iar din cele puternice vin altele ca ele?

AÅŸadar uÅŸile vieÅ£ii pe Pămînt se deschid deopotrivă pentru toÅ£i ÅŸi pentru toate. Cine domnule Darwin le deschide?

Apropo: Dumnezeu este cu dumneavoastră acolo sau este ÅŸi mai sus?

Cu stimă,

Viorica Iovan"

"May 27, 2009, 10:45 pm - secretara lui Darwin

Stimata Doamna Viorica Iovan!

Intamplator...navigand pe internet am gasit scrisoarea dumneavoastra adresata sefului meu. Pe aceasta cale (in spiritul civic propriu) tin sa va informez ca domnul Darwin (seful meu) de obicei raspunde la scrisori (in limita timpului disponibil) daca ii sunt adresate pe adresa institutiei la care lucreaza. Momentan insa este indisponibil datorita unor probleme personale(de viata si de moarte), dar pentru eventuale reclamatii va rog sa va adresati forumurilor superioare ale celor de dincolo (spun asa pentru ca eu personal nu i-am vazut inca). De asemenea va rog sa incercati si adresa: http://www.god.com sau pe adresa de mail a Sf. Petru - care din cate stiu este bun prieten cu D-ul Darwin.

In speranta ca am raspuns doleantelor domneavoastra (cred eu totusi ca sunt macabre sa te adresezi mortilor) va asteptam la audiente la biroul nostru "Oul sau gaina?" din str. Cimitirului nr. M (Langa biserica Baptista).

Multumim!

Cu stima,

Eva Maimutica!

"

Luate de la: http://www.stiinta.info/news/702/

P.S. Unii pur si simplu nu isi dau seama de cat de penibili sunt  :sign5:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multi oameni cu probleme . . .    ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0