Sign in to follow this  
Followers 0
Guest volvos60

probleme cu cutia automata la S60

4 posts in this topic

Am un Volvo S60 cu cutie automata din 2003 si are o problema la cutie doar cand merg la drum lung.Dupa 30,40 Km alteori chiar mai mult nu mai schimba vitezele iar daca reduc viteza si accelerez din nou nu mai intra in viteza normal I,II,III ci cred ca sare direct la a IV si dupa aceea ramane asa chiar daca accelerez sau reduc viteza.

In acelasi timp imi dispare de pe bord simbolul ,,D" si in locul lui apare o virgula orizontala.Daca opresc si iau contactul cand pornesc din nou merge normal dar de data aceasta numai dupa cativa Km. iarasi se blocheaza in viteza a IV.

Am fost la volvo si mi-a zis ca trebuie schimbat uleiul la cutie si l-am schimbat dar tot la fel face.

La tester da urmatoarea eroare:

,,Activare blocare sus,alunecare sau deconectare"  cod  002F

Stie cineva care-i baiul ,inainte sa ma lase fara bani cei de la volvo fiindca mi-au zis ca ,cu banii care-i platesc sa umble la cutie pot sa-mi cumpar un Matiz.

Sau poate are cineva semnificatia codurilor de eroare sa localizez problema sa nu merg cu masina asa ca ,,Geoana",s-o stric de tot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

am avut si eu o problema asemanatoare cand ajungea in viteza 3 si o schimba in 4 facea un soc mi-au schimbat in italia o chestie plina de pistonase care e in dreapta motorului sub mixer egr a costat in jur de 1000 euro era in garantie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0