• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest c2301

Poate are cineva o bobina de inductie pentru s40 1,6 i din 2000

4 posts in this topic

Salut ! Poate are cineva o bobina de inductie pentru un s40 1,6i din 2000, cod reper Volvo 1275602, evident la un pret rezonabil.

Am descoperit ca are o mica fisura de vreo 2 cm si cred ca nu va mai dura mult pana sa imi faca probleme.

Multumesc !

Ia-o noua de la Alex... macar stii ca ai rezolvat-o definitiv

Noua de la Alex e 410RON... adica de la mine... si o pot aduce in 3-4 zile lucratoare cu avans 50% (pt. ca e suma maricica si nu ai mai comandat pana acum de la mine)

Multumesc Alex ! Erai si ramai in atentia mea dar astept poate gasesc ceva pe la cei care dezmembreaza sau poate mai are cineva una ratacita....Daca nu...n-o sa am de ales...