• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest arigo

Vrea cineva un S40 impecabil

1 post in this topic

Imi trebuiesc bani ca sa-mi termin casa, am oroare de targurisi vreau sa vand aceasta masina:

Echipare Summum- CUTIE MANUALA 6+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 12 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; CUMPARATA REPRZENTANTA,ABS,EBD,DSTC, EBA,BI-XENON,NAVIGATIE PROFESIONALA, AUDIO HIGH PERFORMANCE,SCAUNE INCALZITE CU MEMORIE,JANTE 17,GEAMURI ANTIEFRACTIE,TELEFON INCORPORAT,SENZOR PLOAIE-LUMINI,COTIERA FATA-SPATE, BUSOLA IN OGLINDA, SCHIMB DE FILTR SI ULEI LA 64000km PRET DE NOUA 39000EURO - Nu vreau sa castig nimic din vanzarea masinii, prezint toate documentele de achizitie

Poze gasiti  in sectiunea HAI SA NE CUNOASTEM - ARIGO

Ultimul pret este de 18900Euro, iar eu am cumparat-o cu 19400 plus celelalte cheltuieli de transport, taxe, etc....

Guest
This topic is now closed to further replies.