• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunicu

volvo 940 glt

1 post in this topic

vand volvo 940 glt break ggi metalizat an 1992 ,200000 km reali stare buna ,aer conditionat ,scaune incalzite ,geamuri si oglinzi electrice-incalzite-,croisecontrol-necesita schimbarea cablului- jenti magneziu ,cd original +magazie originala cu 5 cd-uri ,merita vazut de cunoscatori .Relatii suplimentare la tel0767492401-marian- sau la nr meu de tel.Eu plec putin din tara asaca sunati la Marian.pret pt cunoscatori 2600 euro dar se mai poate negocia pt pasionati. Am uitat ceva :motor 2316cm ,2 axe cu came injectie 156cai ,transmisie automata