• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

Galerie Foto Volvo-Club

12 posts in this topic

Este o idee personala , in a face o galerie foto in care sa se regaseasca toate pozele facute impreuna , si care sa fie frumos aranjate pe categorii.

Aseara am creat galeria :

LINK GALERIE FOTO

Am reusit aseara sa "urc" pozele din oldies si de la sarbatoarea maturitatii lui vadim  :smile: , urmand ca in curand sa adaug pozele facute la poiana(nationala2009)

Am descarcat toate pozele pe care le-am gasit ....o munca de cam 3-4 saptamani , si am sa incep sa le adaug usor usor .

Cei care mai au poze de la nationala 2008 Cheile Butii ,  Nationala 2007 Sibiu intermediara de la Magura cat si cea de la Busteni ai rog sa le urce pe PICASA si sa imi dea link-ul preferabil sub forma de mesaj personal(PM).

Va multumesc pentru ajutor .

Dragi colegi , am reusit sa uploadez toate pozele de la nationala 2009-Poiana (toate pozele gasite pe forum)

Sunteti invitati sa va readuceti aminte de clipele frumoase petrecute acolo , si sa incepeti sa va calculati timpul pentru urmatoarea nationala .

Revin cu rugamintea de a ma ajuta in acest proiect si sa imi trimiteti poze de la SIBIU, MAGURA, BUSTENI sau alte intalniri ( si constantenii care au avut o intalnire recenta frumoasa o pot face).

Aceasta galerie nu este personala ci este creata pt acest forum ...deci hai sa ne ajutam 1 pic .

Cine are placerea de a ajuta il rog sa uploadeze pozele pe PICASA si sa imi trimita link-ul galeriei pe PM(mesaj personal)

Daca sunt persoane care nu se descurca va pot da sfaturi pe mess la id-ul:  d_a_n_y_x

Am reusit sa mai gasesc ceva poze de la celelalte nationale , si le-am adaugat, dar sunt prea putine , cine mai detine poze il rog sa le trimita pt a completa albumele .

P.S. pentru cei ce au fost la acele nationale(si nu numai)  ai indemn sa se uite , sigur o sa va apara un zambet in coltul gurii  ;)

Update de situatie , am primit cd-ul cu poze de la Busteni , sincer ma asteptam la mai multe poze cand am auzit de 1CD, dar nu sunt foarte multe , sunt doar foarte mari  ;)

In lipsa de alte poze sau zgarcenia unora .... trebuie sa ai multumim lui claudiu pt amabilitate.

@ nelu .... am rezolvat  ;)

A fost adaugat si albumul cu pozele de la Constanta .

Va multumesc baieti pt. (ne)Implicare  ;)

Am adaugat cateva poze de ieri de la Constanta ......astept si restul pozelor  ;)

Update de situatie ......s-a actualizat galeria .

Acum is toate pozele de la Constanta.

Vizionare placuta .  ;)

Am actualizat galeria foto cu pozele de pe la polivalenta ,  vizionare placuta. ;)

Au mai fost adaugate 3 albume :

- Aniversarea Kitrei

- Volvo Magura

- Si intalnirea fulger de la "Licuriciu"

Vizionare placuta  ;)

Au aparut pozele de la Izvorul Muresului in galerie . Imi cer scuze pt. intarziere dar lipsa de timp este de vina  ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0