Posted 19 Jan 2010 · Report post iar a venit gerul iar tremura masina la relanti,tremura volanul,bordul,scaunele nush ce sa mai cred, motorul este diesel cel de 1.9.poate maine reusesc sa ajung la un service sa vad ce spune mecanicu.s-a mai confruntat cineva cu problema asta? poate fi de la bujiile incandescente? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jan 2010 · Report post Poate este timpul sa schimbi setul de bujii! 90% Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jan 2010 · Report post Pai daca e diesel ce legatura au bujiile incandescente cu tremuratul? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jan 2010 · Report post Salut exact aceasi problema am avut-o si eu si am schimbat suportii motor.Odata cu schimbarea lor a plecat si tremuratul la relantiu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2010 · Report post si la mine il mai apuca tremuratu cateodata...si..zilele trecute cand puneam apa la stergatoare..vad ca zdrangane ceva...era suportul de plastic de la ventilator care este prins in 2 suruburi stea in fiecare capat...le`am strans si se vad rezultate Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2010 · Report post Si mie imi scade turatia pe timp friguros! Un mecanic ,nu pun mare baza in el, mi-a zis ca iarna tre sa dau avansul mai mare(asta se facea pe la Dacii, parca tin minte) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2010 · Report post Spune-i sa se duca la peste. Sa faca o copca daca nu poate altfel Si mie imi scade turatia pe timp friguros! Un mecanic ,nu pun mare baza in el, mi-a zis ca iarna tre sa dau avansul mai mare(asta se facea pe la Dacii, parca tin minte) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2010 · Report post am fost la mecanic si mi-a spus k e ceva normal pt diesel pe timpul rece sa se amplifice vibratiile si sa se transmita.ce parere aveti? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2010 · Report post Apoi sincer depinde si cat de tare vibreaza ca la mine dupa ce am schimbaat suportii numai vibreaza aproape deloc, adica numa asa un pic. Si pot sa spun ca am avut norocu sa lovesc si un cal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jan 2010 · Report post daca tremura insemna ca-i este frig. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Feb 2010 · Report post bagai un aditiv puternic in motorina Share this post Link to post Share on other sites