makedon

Au înnebunit!!!sau erau deja...

81 posts in this topic

Guvernul României a decis implementarea în regim prioritar a strategiei eRomânia şi identificarea surselor de finanţare pentru realizarea obiectivelor acesteia.

Suma de aproximativ 500 de milioane de euro estimată pentru implementarea strategiei aprobate de Guvern va avea următoarele surse:

- fondurile structurale puse la dispoziţia ţării noastre de Uniunea Europeană,

- alte tipuri de fonduri nerambursabile,

- parteneriate de tip public-privat,

- credite furnizor,

- credite de angajament, inclusiv sub formă specifică, direct legate de economiile făcute,

- concesiuni de servicii şi outsourcing.

“Strategia eRomânia implică mai mult decât un simplu site sau portal, aşa cum s-a speculat. Este vorba despre interconectarea întregii administraţii publice din România, atât centrală cât şi locală, astfel încât să intrăm în rândul lumii din punctul acesta de vedere. Venim în întâmpinarea cetăţeanului pentru ca acesta să nu mai pieardă nici timp, nici bani pe la uşile instituţiilor publice. Economisim prin transparenţă totală banul public şi ajungem la nivelul la care putem accesa oricând, din orice loc informaţia corectă şi, nu în ultimul rând, sigură”, a afirmat ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Gabriel Sandu.

sursa cat si restul comunicatului: <a href=http://www.mcsi.ro/Minister/Comunicate-de-presa/e-Romania--500-de-milioane-de-euro-pentru-moderniz>Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale</a>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu astept cu nerabdare si comunicatul Ministerului Agriculturii. Cu proiectul ala. Sau alalat. ORICARE. ORICE PROIECT.

Unul pentru care exista deja bani europeni dar care fac mucegai ca nu se atinge nimeni de ei.

Ai dreaq ce suntem, nu ne mai place sapa, plugul... grau, porumbul o sa le importam, ca suntem smecheri, nu conteaza ca tara asta e perfect dotata sa fie granarul Europei. Nu conteaza nici ca putem face turism fain aici, lasa-i sa se duca prin alte parti, sa nu vina la serviciile mizere, tarifele nesimtite si drumurile bombardate.

Nuuu .... noi suntem de fapt un Silicon Valley est-european de 237.500 km2.

Stiu, de fapt gresesc, si o sa fiu extrem de fericit cand o sa stau in fata monitorului, cu un sandvis facut din paine ceha, salam bulgaresc, branza ungureasca, salata turceasca (cu un pic de mustar frantuzesc), cu un pahar de vin de Ucraina - toate astea livrate la domiciliu de un tanc belgian cu senile, capabil sa foloseasca drumurile noastre fara prea multe modificari -  si o sa imi platesc impozitele online.

Si in tot acest timp o sa ma perpelesc multumit ca sunt incalzit de gaz natural d'ala scump, austriac. Stiu, stiu, Austria nu are zacaminte de gaz, dar au ei o sursa buna pe undeva, dai dreaq de occidentali descurcareti... ;)

BLEAH...

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai niste domni in domeniu, la nivel mai inalt au facut contracte: seminte tratate genetic de la americani...cu licenta... adica alea si numai alea, nu altele. nu ca am fi mamaligari, dar malaiul intra in porci, porcii se urca pe gratar, iar apoi pe noi (sub forma de grasime). alti domni din alt domeniu cu mana mai lunga au vandut dreptul de exploatare al zacaminteleor de petrol!!!-culmea- (care apartin poporului) unei firme cu trei litere din....austria...(care ni-l vinde tot noua)aveti grija sa nu va va vanda si pe voi drept sclavi intr-o zi... :laughing5: ca sa pun problema si altfel: mai e ceva de vandut in tara aia? si daca nu prea, o sa ne vanda si sufletele?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai domnii care au facut contractele alea mananca numai fois-gras si homar, nu fulgi de porumb "cu cereale integrale". ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

pe lange cele n-spemii de taxe care le avem s-i mai facut loc una...

"Oficialii spun că în fiecare oficiu poÅŸtal vor fi specialiÅŸti care le vor da o mână de ajutor." - platit din banii cui? tot ai nostrii...

de taxa pe aerul care-l respiram ce se aude?  :-\ ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now