• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

brycz

ocazie

10 posts in this topic

cine e interesat sa preia un contract leasing de chevrolet aveo sedan 2007 1,2 72 cp cu AC ABS Servo etc mai sant 2 ani si 6 luni de plata fara valoare reziduala rata la 170 euro cu casco/luna pt nevasta de volvisti , am platit pina acuma 6000 de euro si nu cer decat 200 ( doua sute ) euro :)

Poti sa pui ceva poze si mai multe detalii(km,revizii,VR)?M-ar interesa pentru un coleg

daca nu e cu suparare, de ce doar 200? ???

â€pt nevasta de volvisti†cumparam tot Volvo, nu carute cu motor...

ideea e ca nu trebuie sa vorbesti asa " carute" . poate nu toti au bani cu nemiluita , daca nu esti interesat poti sa te abtii !

â€pt nevasta de volvisti†cumparam tot Volvo, nu carute cu motor...

masina are 65000 km si nu a facut "oras" toate reviziile sant facute in reprezentanta de unde a fost luat a ; cer numa 200 euro ca atat imi trebuie ca sa schimb distributia la Volvo - deci sa n o dau chiar de pomana

post-4101-12877876412504_thumb.jpg

post-4101-12877876412504_thumb.jpg

@Marian Dumitru

foarte urat raspunsul tau!

Scuze celor pe care i am deranjat cu aceasta oferta , masina am dat o inapoi la leasing gratis :) ; se poate inchide acest subiect , multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.