Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

folie-detailprotekt

folii auto autorizate Llumar si 3M,protectie faruri si proiectoare + polish+...+

6 posts in this topic

Detail Protekt  este in momentul de fata unul dintre cei mai importanti aplicatori de folii de protectie pentru geamuri auto si plane din Romania, prin calitate, fiabilitate si performantele deosebite ale produselor noastre precum si serviciilor oferite.

Tehnicienii Detail Protekt vor sti sa va ofere consultanta si sa va propuna o gama de solutii si sa le puna in aplicare, integrand ultimele norme si exigentele cele mai severe in materie de fiabilitate si de securitate.

Aplicarea foliilor se face direct pe geam fara a demonta fetele de usi iar luneta se monteaza dintr-o singura bucata.

Aplicatori autorizati

Pentru atingerea aspectului impecabil ÅŸi a parametrilor fizici maximi, Detail Protekt vă recomandă aplicarea foliilor numai de către cei mai buni tehnicieni cu experienÅ£ă. Foliile de cea mai buna calitate nu vor da randament dacă nu sunt instalate profesional. Foliile cu bule de aer sunt un semn de proasta instalare, de aceea Detail Protekt are cei mai buni specialisti in domeniu, capabili sa satisfaca cele mai exigente cereri. Dacă aveÅ£i întrebări suplimentare cu privire la transparenta ce este legala sau ce tenta  s-ar potrivi,  puteÅ£i să ne puneÅ£i întrebări.

preturi incepand de la 320 ron

=====================

Detail PROTEKT …alegerea este clară

Foliile de protectie pentru faruri transparente concepute atat pentru sosele, cat si pentru expozitii, sunt fabricate dintr-un material patentat, rezistent la zgarieturi, din uretan cuplat cu cel mai puternic adeziv optic transparent existent.  Proiectat pentru durabilitate maximă, aceste folii usoare au fost iniÅ£ial testate în cele mai dure condiÅ£ii cu rezultate uimitoare.  Atât în lumea reală cat ÅŸi în laborator, foliile noastre transparente de protectie s-au dovedit că vor face fata unui abuz fără “leziuni†ale lentilelor pe care le protejeaza.

ProtejaÅ£i-va lentilele farurilor, din sticla sau din plastic, de  pietrele ce  pot provoca daune. Folia foarte precis taiata la dimensiunile farurilor vehiculelor va reduce posibilitatea de a elimina sparturile ÅŸi sablarea.

Niciodată n-ai sa mai spargi un far sau proiector!

ÃŽnlocuirea unui far si poate fi costisitoare fiind si pierdere de timp, procesul inlocuirii unui far fiind foarte scump . Este estimat , în medie, ca 1 din 6 automobile  necesita inlocuirea unui far ca urmare a daunelor de la drum pietre, nisip.  Farurile de plastic pot deveni monotone ÅŸi îÅŸi pierd transparenta din cauza  pietricelelor ÅŸi particulelor de nisip. Chiar si cele mai mici particule de nisip pot sa  sableze farurile , claritatea fiind redusa chiar mai mult de 50%. Acest lucru va poate pune în pericol siguranÅ£a dumneavoastră.

Este frumos să ÅŸtii că lentilele tale scumpe sunt protejate în orice imprejurare.  Suntem atât de încrezători în produsele noastre, incat oferim o garanÅ£ie de 5 ani pentru a te multumi pe deplin.

0763 75 99 66

id mess: detailprotekt

=========================

Detail protekt

Scopul polishatului este indepartarea oxidarii, a zgarieturilor, a depunerilor de apa si a altor imperfectiuni din vopsire. Polishatul indeparteaza imperfectiunile suprafetei. De obicei el ia cel mai mult timp din detailing-ul exterior.

Prin polishare nu se ia nici macar 1 micron din stratul de lac al vopselei. Noi lucram in stratul de lac sau de vopsea prin lustruirea si finisarea acestora pana unele zgarieturi mai adanci se vor diminua sau altele vor disparea. Cele mai bune rezultate, cand sunt aplicate cu masina de polishat rotativa cu viteza reglabila de la 0 la aproape 3000 turatii/minut, atasat un tampon de lana naturala 100% cu firele impletite in 4 sau un tampon (50% lana, 50% polyester) pt finisaje mai putin grave. Pentru finisarea finala si  luciu se folosesc tampoane de burete. Un detailing exterior al suprafetei consta in general, in aceasta ordine, in spalare, uscare, polishare, lustruire si ceruire.

Detailingul nu include vopsirea masinii, reparatii mecanice sau ale tapiteriei. El se refera la aducerea masinii la cea mai buna infatisare prin ceruire, polisharea vopselei exterioare, a rotilor.

Am reusit acolo unde altii doar au incercat sau au ocolit

0763 75 99 66

id mess: detailprotekt

preturi incepand de la 250 ron

====================

Detail Protekt - protectie invizibila si de durata

Folia de protectie Llumar pt vopsea contribuie la protejarea vehiculelor împotriva ciobiturilor facute de pietre, daunelor produse de insecte, abraziunii ÅŸi dezagregarii.  Conceputa special pentru a se potrivi cu vehiculul dvs, folia fiind foarte clara, dura si flexibila se aplica pe suprafetele cele mai predispuse la ciobituri, cum ar fi capota, oglinzile ÅŸi spoilerele, fara a gauri sau a zgaria masina ca si alte produse de protectie.

ProtejaÅ£i-vă vopseaua masinii

ProtejaÅ£i-vă vehicul de investiÅ£ii acum, ÅŸi eliminati necesitatea costisitoare de a il revopsi mai tarziu. Intretinerea este foarte usoara - pur si simplu curatati, spalati ÅŸi dati cu ceara  autovehiculul.  Acest material invizibil si durabil ofera o protecÅ£ie excelenta, ÅŸi nu vă va afecta vopseaua masinii.

Fiecare model de folie pentru protectia vopselei LLumar este generat de computer ÅŸi tăiat conform cu precizarile din fabrica , pentru a asigura o potrivire perfecta de fiecare dată.

Foliile de protectie a vopselei LLumar sunt facute pentru a rezista la ingalbenire, crapare, cojire, bule ÅŸi sunt garantate pentru a-ÅŸi păstra luciul si stralucirea. Pentru atingerea aspectului impecabil ÅŸi a parametrilor fizici maximi, vă recomandăm aplicarea foliilor numai de către aplicatori profesionisti cu experienta de la Detail Protekt.

Folii pentru protecţia luciului caroseriei.

Foliile anticriblură marca LLumar sunt foliile cele mai curate optic ale industriei. Foliile anticriblură asigură o protecÅ£ie invizibilă luciului vopselei caroseriei maÅŸinii dumneavoastră. Prin aplicarea ei putem proteja autoturismul de obiectele mici ( pietriÅŸ, gândaci sau nisip ÅŸi sare pe timp de iarnă ) care lovesc maÅŸina la viteze mari ÅŸi ar putea afecta luciul vopselei. Vehiculul trebuie să fie protejat înainte de a se produce daune. E nevoie doar o piatră aruncată din cauciucurile unui vehicul pentru a deteriora vopseaua masinii dvs.  Odată ce zona respectiva este atinsa, ea devine predispusa la rugină.  Astfel cu ajutorul foliilor pentru protecÅ£ia caroseriei puteÅ£i păstra aspectul nou ÅŸi intact al autoturismului dumneavoastră.

0763 75 99 66

id mess: detailprotekt

====================

detail protekt

Curatarea - scoaterea petelor

Solutiile sunt diluate in proportii potrivite si exacte pentru a putea fi folosite  potrivit la fiecare material sau pata in parte pentru a nu deteriora suprafata de lucru.

Detergentul astfel aplicat, se lasă să acÅ£ioneze un anumit timp, dupa care se acÅ£ionează mecanic, cu perii de diferite duritaÅ£i alese în funcÅ£ie de tipul materialului urmat de extragerea acestuia.

Indepartarea mirosurilor neplacute

Guma de mestecat – soluÅ£ie pentru indepărtarea gumei

Se folosesc curatitori de toate felurile: sampoane, balsamuri, conditionatori pentru toate tratamentele.

Pentru suprafetele de piele se folosesc substante specific tratamentului de piele,pentru curatirea si intretinerea luciului si calitatii pielii.

Limpezirea

Se foloseste un aspirator special ,apa fierbinte este pulverizata pe suprafata si apoi aspirata impreuna cu spuma samponului. Limpezirea este importanta deoarece, fara ea pot ramane pete pe suprafetele

Serviciile se pot face si pe elemente de ex: curatat doar un scaun sau polishare pe o aripa

Pentru a vă curăÅ£a interiorul maÅŸinii veÅ£i avea nevoie de un profesionist in curăÅ£area tapiÅ£eriilor care foloseste mai multe  tehnici. Acest serviciu este 100% sigur, deloc toxic sau alergic.

preturi incepande de la 200 ron

0763 75 99 66

id mess: detailprotekt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pune si tu o adresa ,o locatie.

Pt doua geamuri laterale fata spate,cat ar costa.(fata 30%,spate 80%) ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sediul nostru este in Chiajna, la 3 km de Bucuresti ( Militari-> Virtutii-> Chiajna).

Pretul pt toata masina, laterale fata, spate+luneta este de 490 ron. Pe fata,transparenta legala este de 73%, iar pe spate poate fi aplicata orice nuanta de folie.

Daca doriti sa vedeti cum ar arata masina dvs cu folie aplicata pe geamuri, intrati aici: http://www.foliiauto-autorizate.ro/simulator_folie.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plecati la mare si masina dumneavoastra trebuie sa fie cea mai frumoasa dintre toate!!!

Asadar va asteptam la service-ul nostru pentru un tratament complet : detailing interior (curatarea tapiteriei) si exterior (polish, corectarea defectelor de vopsire si ceruirea).

In plus, foliile noastre, aplicate impecabil, asigura protectie impotriva caldurii si a razelor daunatoare ale soarelui, si in acelasi timp reduc pericolul efractiei.

Nu ezitati sa ne contactati !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru a fi siguri ca farurile masinii dvs arata ca noi dupa multa vreme, va recomandam un polish profesional, urmat de aplicarea foliei Llumar, la Detail Protekt, si veti avea garantia unei lucrari de calitate!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.