• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
adison

Sonda lambda?

3 posts in this topic

Va salut domnilor. Mi-am schimbat si eu evacuarea, am pus una inox cap coada, cu diametrul tevii un pic mai mare si problema. S-a aprins dupa un timp check enginu. Am pus masina pe tester si imi spune ca sonda lambda defecta. Simptome la masina nu am observat si nu stiu acum daca e sonda busita sau e din cauza ca am schimbat evacuarea. Unii spun ca evacuarea e prea rapida acum si sonda nu mai are timp sa citeasca informatiile. Dar altii cum de si-au schimbat tobele si nu au probleme?

Citeaza eroarea de la sonda lambda... Poate s-a rupt un fir cand a fost insurubata la loc...  Sunt erori legate de partea de incalzire a sondei si erori legate de partea de masura. De-aia iti zic, scrie exact ce eroare ti-a citit !

Nu are legatura cu evacuarea eu am avut un V-u 2.0 96 cu Borla de la cap la coada fara catalizator,problema asta am avut-o cand am cumparat masina,au rupt sonda cand au montat evacuarea,am pus sonda si merge si acum intrebati-l pe FRN ca e la el masina