• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
kyo

imi lipseste un dop din motor la racirea pe lichid

6 posts in this topic

Salut, am verificat sa vad dak am apa in racirea.. si nu aveam, am luat o sticla de 5 litri si am turnat apa.. pe langa electromotor imi curcea apa.... am dat electromotorul jos si imi lipseste un ( DOP ). Am intrebat pe cineva cum a sarit ala de acolo si mia zis ca a inghetat apa in motor... din pacate m-am uitat sub masina dat nu lam mai gasit! ma poate ajuta si pe mine cu un dop ? il cumpar bineinteles! Am facut o poza ca sa vedeti si voi ! se mai poate pune la loc ? dupa ce il pun nu pierde din presiune sau nu il scoate afara din nou ? voi ce ziceti ?    http://yfrog.com/esdscf5698j

Multumesc !

sa fii multumit ca ti-a sarit doar dopul si nu a crapat blocul.

da-ne ceva detalii legate de motor.

asa dupa ochi e greu de ghicit.

o zi palcuta iti doresc

Are Domnu voicu acele dopuri de vizitare a blocului motor anul trecut a fost la 10 lei bucata.Incearca sa-i spui ca doresti dopul de la gaura de vizitare a motorului.

Da, am... da-mi te rog un mail pe alex.voicu(at)volvo-club.ro cu seria de sasiu si o poza mai "de departe" a dopului, cu sagetzica aferenta... si te ajut cu mare placere !

Si da, a inghetat apa in motor, de-aceea a sarit. E un minim element de siguranta.

ok maine la prima ora ma duc ii fac poza si iti zic si seria ! Multumesc