• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
mosu60

accident -posibil despagubire 15-25%

4 posts in this topic

Am avut duminica accident cu masina , este posibil ca sa nu-mi mai repare masina deoarece spune inspectorul RCA de la EURO INS valoarea reparatiei sa depaseasca valoarea de piata a masinii ( VOLVO S40 1,9TD din 2000 ) . Masina are fata lovita  , iar la prima vedere trebuie schimbate urmatoarele : bara fata , capota , faruri, semnalizari , scut, masca, stergatoare faruri ,aripa stanga , rama oglinda stanga , radiatoare ac si racire motor , alternator , pompa lichid parbriz .Stie cineva cam care este valoarea de piata a masinii ( 175000 km la bord ) si ce pret asi putea lua pe ea la dezmembrari ?

Dacă EURO INS trebuie sa te despăgubească atunci este o mare problema, firma oricum nu plăteÈ™te si o sa încerce sa te tragă in piept, iÈ›i recomand răbdare È™i un avocat bun .

Orice firma ar fi, pe RCA iti da un pret de mizerie.

O calculeaza la o valoare minuscula din care scad 25% pentru ca legea spune ca RCA da doar 75% din suma.

Eu stiam ca iti da intre 15 si 35% din valoarea de catalog a autovehicolului , functie de starea de intretinere. Poate ma insel .